Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelaajan uutuushylly, jakso 14

Lautapelaajan uutuushylly -podcastissa puhutaan Ora et Laborasta, Le Havre: The Inland Portista ja vanhoista hyvistä peleistä vuosien takaa.

Lautapelioppaan uutuushylly on Uwe Rosenbergin tunnelmissa, kun pääaiheena on Ora et Labora ja sen lisäksi puhutaan Le Havre: The Inland Portista.

Historiajutut tekevät paluun yleisön toiveesta. Viisi vuotta vanhoista peleistä esitellään Oregon, kymmenen vuoden takaisista Celtica ja viidentoista vuoden takaa kaivellaan kulttiklassikko Svea Rike.

Tunnusmusiikki: Kevin MacLeod: Fretless (remix). incompetech.com, CC BY-SA

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.