Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelaajan uutuushylly, jakso 3

Lautapelit.fi:n päätoimittaja Mikko Saari puhuu Lautapelaajan uutuushyllyn kolmannessa jaksossa uusista ja vanhoista peleistä. Uusista tuttavuuksista käsitellään Menoliput Pohjoismaat ja Eurooppa. Historiaosastolta puhutaan 15 vuoden takaa Carcassonnesta, kymmenen vuoden takaa DVD Sudokusta ja viiden vuoden takaa Santiagosta ja Veikeistä vesipedoista.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Lautapelaajan uutuushylly, jakso 3”

Näitä ihan odottaa. Mukavan rauhallisia kuunnella omien iltapuhteiden aikana. Tykkään paljon.

Joo ihan hyvää kuunneltavaa.

Menolippuja on tullut pelattua paljon. Eurooppa pääsee oikeuksiinsa mielestäni vasta viidellä pelaajalla. Silloin kartta täyttyy hyvin ja joutuu tekemään tiukkoja ratkaisuja. Myös pelin uutuus, asemat, tulee käyttöön hyvin. Kahdella pelaajalla en näe järkeä pelata, mutta neljälle ja viidelle todella hyvä ja paljon parempi kuin alkuperäinen.

Pohjoismaat taas kahdella ja kolmella täydellinen Menolippu. Intia myös mahtava kolmella ja neljällä. Sitä Saksaa en ole kokeillut, sen pitäisi kai olla myös todella hyvä kolmelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.