Roryn tarinakuutiot -kilpailu

Lautapeliopas ja Competo järjestävät kilpailun, jossa pitää pelata erä Roryn tarinakuutioita — siis kertoa tarina. Palkintona kilpailussa on palkittuja Competo-tuotteita.

Kisan voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Palkinnot ovat:

  1. Salaisuuksien saari, Dizios, A la Carte ja Roryn tarinakuutiot
  2. Salaisuuksien saari ja Roryn tarinakuutiot
  3. Roryn tarinakuutiot

Ohjeet

Tehtävä on yksinkertainen. Alla näet tarinakuutiot, joista sinun tulee kertoa tarina. Tarinan ei tarvitse olla pitkä, mutta jokaisen nopan aiheen tulee esiintyä siinä jollain tavalla. Kuvioita saa tulkita mielensä mukaan — käden kuva esimerkiksi voi tarkoittaa konkreettisesti kättä, mutta myös pysäyttämistä, kieltoa tai jotain muuta abstraktimpaa.

Tarinakuutiot
Tarina kerrotaan näistä kuutioista.

Emme ala taidekriitikoiksi, vaan annamme arvan ratkaista, kuka voittaa. Lautapeliopas ja Competo pidättävät oikeuden käyttää kilpailussa kerrottuja tarinoita omiin tarkoituksiinsa (esimerkiksi Lautapelioppaan Tarinakuutiot-arvostelussa) tekijän nimi toki mainiten.

Kilpailu päättyy sunnuntaina 11.12.2011 klo 23.59.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.