Kategoriat
Uutiset

A la carte suomeksi

Karl-Heinz Schmielin hauska kokkauspeli A la carte ilmestyy suomeksi. Competo julkaisee Spiel des Jahres -finaaliinkin päässeen pelin syys-lokakuussa. Pelin komponentit ovat huippuluokkaa: jokainen pelaaja saa oman pannun ja keittolevyn. Tavoitteena on tehdä maittavaa ruokaa, mutta maustamisessa on omat haasteensa…

Peli ilmestyi alunperin jo vuonna 1989 Schmielin omalla Moskito-merkillä, mutta viime vuonna siitä tehtiin uusi, entistä hienompi laitos. A la carte on leppoisa seurapeli, enemmän ehkä puuhastelua kuin pelaamista, mutta sellaisena varmaa hupia.

A la carten pannu
Pannu ja keittolevy! Kuva: Roberto Méndez / BGG
close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “A la carte suomeksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.