Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi julkaisee Charlyn

CharlyKesän Lautapelit.fi-julkaisut jatkuvat Charlyllä. Charly on Inon Kohnin suunnittelema ja alunperin Abacuksen julkaisema korttipeli, jossa pelaajat ruokkivat eläimiään. Pelissä on kaksi vaihetta: ensin pelaajat saavat eläinkortteja ja yrittävät saada mahdollisimman hyvät kortit käteen vaihtamalla kortteja. Sen jälkeen eläimet ruokitaan ja mikäli eläimiään ei saa ruokittua yhteisistä ruokavaroista, pitää turvautua omiin ruokiin. Peli päättyy, kun joku menettää viimeisen ruokansa.

Charly on yksinkertainen koko perheen peli, jonka ikäsuositus on 6+. Peli toimii myös kevyistä peleistä nauttivien aikuisten ajanvietteenä. Bruno Faidutti on listannut Charlyn pelikirjastossaan. Peliin mahtuu 2-6 pelaajaa ja se kestää noin 20-30 minuuttia. Hintaa pelillä on alustavasti 22 euroa.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.