Kategoriat
Uutiset

Ensimmäinen Odin’s Table -turnaus

Mindwarrior Games ja Parnell’s Riihimäki järjestivät historian ensimmäisen Odin’s Table -turnauksen pelin julkaisun yhteydessä. Paikalle tuli odotettua enemmän kiinnostuneita, ja kahdeksan pelaajan turnaus saatiin järjestettyä hyvin. Kiinnostuneita ja pelaajia oli paikalla yhteensä yli parikymmentä, joten ensiturnaukseksi tilaisuus oli menestys.

Historian ensimmäisen voiton vei itselleen paikallinen Magic: the Gathering -peluri Janne Öhman. Toiseksi tuli Karri Laakso ja kolmanneksi Eeva-Maria Viskari.

Mindwarrior Gamesin tarkoituksena on tehdä Odin’s Table -turnauksesta pysyvä ja jatkuva perinne Riihimäen Parnell’s -ravintolan kanssa, sekä mahdollisesti laajentaa turnausta myös ympäri Suomen. Pelin viimeistellyt turnaussäännöt ovat tällä hetkellä työn alla.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.