Vuoden peli -veikkaus 2011

Oletko todellinen pelitietäjä? Näytä se veikkaamalla oikein, mitkä pelit voittavat tämän vuoden Vuoden peli -palkinnot. Veikkaajien kesken arvotaan upeat pelipalkinnot, joten nyt tietäminen kannattaa.

Yksi veikkaus osallistujaa kohden, jos veikkaat useamman kerran vain viimeinen veikkaus jää voimaan. Veikkausaika päättyy 15.8.2011 tai aikaisemmin, jos palkinnon voittajat selviävät ennen tätä.

Lautapelit.fi on lahjoittanut palkinnoksi Vuoden peli -ehdokkaistaan Mondon ja Monte Criston, Competo puolestaan lahjoittaa yhden vapaavalintaisen Vuoden peli -ehdokkaansa (Competon ehdokkaita ovat Carneval, Dizios, Octopus, Salaisuuksien saari, A la Carte, Uluru, Fresko ja Hollywood). Suuri kiitos palkintopeleistä Lautapelit.fi:lle ja Competolle!

Päivitys 28.6.: Kisaan saatiin kaksi lisäpalkintoa. WSOY lisää palkintojen joukkoon Rapurallin ja Jälkipelin.

Voittajia arvotaan siis kolme. Yksi palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken, kaksi oikein tai lähimmäksi veikanneiden kesken. Mikäli oikeita veikkauksia on vain yksi, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi palkintoa.

Palkintoihin sisältyy toimitus Suomessa.

Veikkauslomake

Veikkaus on päättynyt.

Onnea matkaan!

Virallista pilkunviilausta

Kilpailu on avoin kaikille paitsi Lautapelioppaan toimitukselle, Suomen leluyhdistyksen jäsenille ja muille palkinnosta päättäville (no, veikkaukseen saa osallistua, mutta palkintoarvontaan ei pääse). Sähköpostiosoitteita käytetään vain yhteydenottoon, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille tai muuten väärinkäytetä. Lautapelioppaan päätoimittaja pidättää oikeuden päättää kilpailuun liittyvistä asioista ja muuttaa sääntöjä mielensä mukaan.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.