Voita Asmodeen pelejä

Asmodee Nordics on ystävällisesti lahjoittanut Lautapelioppaalle arvottavaksi yhden Ticket to Ride: Amsterdam -pelin ja yhden KeyForge-paketin, johon sisältyy Mass Mutation -sarjan 2 Player Starter Set -pakkaus ja kaksi ylimääräistä Archon Deckiä.

Aloituspakkaus on arvostelukappaleemme, eli se on avattu ja pelattu, mutta Archon Deckit ovat avaamattomia, samoin Ticket to Ride: Amsterdam.

Pelin voittaminen on yksinkertaista: palkinto arvotaan kaikkien tilauksensa vahvistaneiden Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajien kesken 17.8.2020. Arvontaan voi osallistua myös tämän Google Forms -lomakkeen kautta. Vain yksi arpalipuke osallistujaa kohden, eli jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, sinun ei kannata osallistua myös Google-lomakkeen kautta.

Palkinnon voittajaksi arvottiin Tuomas V. Turusta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestää Lautapeliopas.fi.
  • Palkintona on Ticket to Ride: Amsterdam -lautapeli, KeyForge Mass Mutation 2-Player Starter Set ja kaksi KeyForge Mass Mutation Archon Deckiä, yhteisarvoltaan noin 90 €.
  • Arvonta tapahtuu 17.8.2020 ja arvonnassa ovat mukana kaikki 16.8.2020 mennessä liittyneet ja tilauksensa vahvistaneet Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajat ja samaan päivään mennessä jätetyt arvontalipukkeet.
  • Arvontaan saa osallistua yhden kerran.
  • Arvontaan saavat osallistua kaikki paitsi Asmodee Nordicsin työntekijät ja Lautapelioppaan toimitus ja näiden lähiomaiset.
  • Palkinto toimitetaan voittajalle postitse kilpailun päätyttyä. Palkintoa ei lähetetä Suomen ulkopuolelle.
  • Voittajan on vastattava sähköpostiyhteydenottoon viikon sisällä arvonnan päättymisestä, muuten palkinnolle arvotaan uusi voittaja.