Voita Asmodeen pelejä

Asmodee Nordics on ystävällisesti lahjoittanut Lautapelioppaalle arvottavaksi yhden Ticket to Ride: Amsterdam -pelin ja yhden KeyForge-paketin, johon sisältyy Mass Mutation -sarjan 2 Player Starter Set -pakkaus ja kaksi ylimääräistä Archon Deckiä.

Aloituspakkaus on arvostelukappaleemme, eli se on avattu ja pelattu, mutta Archon Deckit ovat avaamattomia, samoin Ticket to Ride: Amsterdam.

Pelin voittaminen on yksinkertaista: palkinto arvotaan kaikkien tilauksensa vahvistaneiden Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajien kesken 17.8.2020. Arvontaan voi osallistua myös tämän Google Forms -lomakkeen kautta. Vain yksi arpalipuke osallistujaa kohden, eli jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, sinun ei kannata osallistua myös Google-lomakkeen kautta.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestää Lautapeliopas.fi.
  • Palkintona on Ticket to Ride: Amsterdam -lautapeli, KeyForge Mass Mutation 2-Player Starter Set ja kaksi KeyForge Mass Mutation Archon Deckiä, yhteisarvoltaan noin 90 €.
  • Arvonta tapahtuu 17.8.2020 ja arvonnassa ovat mukana kaikki 16.8.2020 mennessä liittyneet ja tilauksensa vahvistaneet Lautapelioppaan uutiskirjeen tilaajat ja samaan päivään mennessä jätetyt arvontalipukkeet.
  • Arvontaan saa osallistua yhden kerran.
  • Arvontaan saavat osallistua kaikki paitsi Asmodee Nordicsin työntekijät ja Lautapelioppaan toimitus ja näiden lähiomaiset.
  • Palkinto toimitetaan voittajalle postitse kilpailun päätyttyä. Palkintoa ei lähetetä Suomen ulkopuolelle.
  • Voittajan on vastattava sähköpostiyhteydenottoon viikon sisällä arvonnan päättymisestä, muuten palkinnolle arvotaan uusi voittaja.