Kategoriat
Uutiset

Voita Visailuetsivät!

Osallistu Lautapelioppaan ja Bezzerwizzer Nordicin kilpailuun, josta voit voittaa itsellesi Visailuetsivät-lautapelin.

Visailuetsivien kansiLautapeliopas järjestää yhdessä Bezzerwizzer Nordicin kanssa Visailuetsivät-kilpailun, josta voit voittaa Visailuetsivät-lautapelin.

Visailuetsivät-pelissä pelaajat ovat etsiviä, jotka auttavat kaupungin poliisimestaria selvittämään visaisen varkauden. Pelaajien tulee selvittää KUKA varas on, MITÄ hän on varastanut ja MISSÄ hän piileskelee. Arvoitus ratkaistaan etsimällä kaupungin hämäriltä kujilta löytyviä johtolankoja. Ensimmäisenä arvoituksen ratkaissut pelaaja nimitetään kaupungin uudeksi mestarietsiväksi.

Bezzerwizzerin perustaja Jesper Bülow kertoo pelin taustoista: “Visailuetsivissä halusimme luoda ainutlaatuisen pelin, jossa yhdistyy yleistietoa vaativa tietovisa ja perinteinen etsivän työ. Salapoliisina toimiminen ja arvoitusten ratkaiseminen kiinnostaa niin lapsia kuin aikuisia. Kun samalla  pääsee vielä laittamaan tietonsa peliin, pelihetkessä riittää opittavaa ja jännitettävää koko  perheelle.”

Tarjolla on kymmenen peliä. Kilpailuaikaa on 21.12.2014 asti, jonka jälkeen kaikkien osallistujien joukosta arvotaan kymmenen voittajaa, jotka saavat pelit.

Osallistu Visailuetsivät-kilpailuun!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *