Kategoriat
Videot ja podcastit

Marrakech -esittelyvideo

Tuomo on innostunut mattokaupoille eli pelaamaan Marrakechia. Nokkelannäppärä mattopeli saa Tuomolta kehua ja kiitosta, mutta katsokaa toki video itse – lyhyt peli esitellään alle viidessä minuutissa.

Marrakech on Suomessa Lautapelit.fi:n julkaisu, mutta sitä löytää varsin hyvin kaikista lautapelejä myyvistä kaupoista.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Marrakech -esittelyvideo”

Kiitos hyvästä arvostelusta. Tuomon mielipiteet ovat kuin omiani.

Pieni tarkennus tosin: Assam voi myös jatkaa suoraan, ei ainostaan kääntyä 90 astetta.

Lisäksi nopassa on ykkönen ja nelonen vaan kerran ja 2 ja 3 kaksi kertaa, joten liikkumisen suhteen voi ottaa harkittuja riskejä.

Taktisesti pelissä on hyvin vähän vaihtoehtoja. Käytännössä pelit menevät kaverien “sumputtamiseksi” niin, etteivät he pääse tilanteesta ulos maksamatta jollekulle, mieluimmin itselle.

2-pelaajan peli on aika turhaa, parhaimmillaan 4 pelaajalla. Suosittelen vilpittömästi perhepeliksi, kankaiset matot pelivälineinä kun ovat nerokkaita.

Ja jos kukaan matkustaa oikeaan Marrakechiin, ottakaa a) tunteja aikaa hieroa mattokauppoja ja b) kompassi mukaan vanhaan kaupunkiin – se on ihan massiivinen labyrintti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *