Kategoriat
Videot ja podcastit

Marrakech -esittelyvideo

Tuomo on innostunut mattokaupoille eli pelaamaan Marrakechia. Nokkelannäppärä mattopeli saa Tuomolta kehua ja kiitosta, mutta katsokaa toki video itse – lyhyt peli esitellään alle viidessä minuutissa.

Marrakech on Suomessa Lautapelit.fi:n julkaisu, mutta sitä löytää varsin hyvin kaikista lautapelejä myyvistä kaupoista.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Marrakech -esittelyvideo”

Kiitos hyvästä arvostelusta. Tuomon mielipiteet ovat kuin omiani.

Pieni tarkennus tosin: Assam voi myös jatkaa suoraan, ei ainostaan kääntyä 90 astetta.

Lisäksi nopassa on ykkönen ja nelonen vaan kerran ja 2 ja 3 kaksi kertaa, joten liikkumisen suhteen voi ottaa harkittuja riskejä.

Taktisesti pelissä on hyvin vähän vaihtoehtoja. Käytännössä pelit menevät kaverien “sumputtamiseksi” niin, etteivät he pääse tilanteesta ulos maksamatta jollekulle, mieluimmin itselle.

2-pelaajan peli on aika turhaa, parhaimmillaan 4 pelaajalla. Suosittelen vilpittömästi perhepeliksi, kankaiset matot pelivälineinä kun ovat nerokkaita.

Ja jos kukaan matkustaa oikeaan Marrakechiin, ottakaa a) tunteja aikaa hieroa mattokauppoja ja b) kompassi mukaan vanhaan kaupunkiin – se on ihan massiivinen labyrintti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.