Kategoriat
Videot ja podcastit

The City -videoesittely

Kuukauden videon aiheena on The CityRace for the Galaxyn ja San Juanin pieni ja nopea serkku. Peli on niin nopea, että Tuomon viisi ja puoli minuuttia kestävän videon aikana nopeimmat ehtivät jo pelata yhden erän. Miinuspuoliksi pitää valitettavasti laskea saksankielisyys ja toistaiseksi erittäin heikko saatavuus Suomessa, mutta englanninkieliselle laitokselle haetaan tällä hetkellä julkaisijaa, joten pelin saatavuus lienee paranemaan päin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *