Kategoriat
Videot ja podcastit

Tuomo Pekkasen top 100 sijat 1-10

Tämän videosarjan aikaisemmissa osissa on nähty Tuomo Pekkasen top 100 -listan sijat 11–100. Nyt on vuorossa sitten se top 10, josta selviää, mitkä ovat Tuomon mielestä parhaita pelejä juuri nyt.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Tuomo Pekkasen top 100 sijat 1-10”

Mielenkiintoista! Kiitos tästä Tuomo.

Varsinkin top3 oli yllättävä (no tuota Tichua en ole kokeillut). Love letteristä en tykännyt yhtään ja olen ihmetellyt miten sitä niin hypetetään. :D no, tässä huomaa, että makuja on monia!

Dominion minullakin sijoittuisi top5-listalle, en usko että siihen voi kyllästyä ainakaan lisäosien kanssa (vink. Kaukaiset rannat vois olla aika pro Hovin juonien ja Nousukauden seuraks), tosin Carcassonneinnostus mulla on jo pahan kerran hiipunut… No onhan siinä tiettyä nostalgiaa, varsinkin Tornin / Kreivin ja kuninkaan kanssa toimii. Hyvät joulut ja kiitoksia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *