Mondo-kilpailu

Lautapelit.fi ja Lautapeliopas järjestävät kilpailun, jossa haetaan parasta Mondo-taiteilijaa.

Mondo-lautapelissä ladotaan laattoja pelilaudalle ja tarkoituksena on luoda laatoista maita ja mantuja siten, että pisteitä kertyy mahdollisimman paljon. Tässä kilpailussa ei kuitenkaan lasketa pisteitä, vaan tavoitellaan taiteellista vaikutelmaa. Palkintoina on Lautapelit.fi-pelejä.

Alla malliksi suunnittelija Michael Schachtin luomus:

Mondo-taidetta. Kuva: Michael Schacht
Esimerkki Mondo-taiteesta. Kuva: Michael Schacht

Osallistumisohjeet

Lado siis Mondo-laatat laudalle mahdollisimman viehättävästi, nappaa luomuksestasi kuva ja lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen mikko@lautapeliopas.fi. Lähetä kuva JPG-muodossa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi kappaletta Lautapelit.fi-pelejä. Voittajat saavat valita palkintonsa vapaasti suomenkielisistä Lautapelit.fi-julkaisuista, jotka ovat saatavilla kilpailun päätyttyä. Kilpailun järjestäjät saattavat myös jakaa kolmannen palkinnon taiteellisten ansioiden perusteella.

Kilpailuun saa osallistua niin monella taideteoksella kuin haluaa, mutta palkintoarvontaan saa vain yhden arvan taideteosten määrästä riippumatta.

Osallistumisaika päättyy vuoden lopussa eli 31.12.2011 klo 23.59.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.