Valokuvakilpailun finalistit

Valokuvakilpailun finalistit on valittu. Pahoittelemme viivettä, sen voi pistää järjestäjien kokemattomuuden piikkiin. Nyt on aika valita, mitkä ovat kilpailun parhaat kuvat.

Klikkaamalla kuvia pääset selaamaan niitä suuremmassa koossa. Äänestysaikaa on päättynyt.

Lautapelit.fi on sponsoroinut kisaa pelipalkinnoilla. Tarjolla on Genial Matkapeli, Skåne ja Carcassonne Korttipeli. Lisäksi Oppi & ilo -tuotteista on tarjolla Kosmoksen valtiaat -peli. Näistä peleistä menee yksi kummankin sarjan voittajalle ja kaksi arvotaan kaikkien äänestäjien kesken. Pääsarjan voittaja saa valita pelinsä ensin, sitten kännykkäsarjan voittaja ja loput kaksi menevät äänestäjille arvottaviksi. Lisäksi pääsarjan voittaja saa 50 euron lahjakortin haluamaansa pelikauppaan, johon lahjakortti vain pystytään järjestämään.

Pääsarja

Pääsarjaan osallistui 38 kuvaa. Muutama myöhästyi (deadline on ja pitää!), kaksi kuvaa hylättiin, koska niissä ei ollut lautapeliä. Nämä seitsemän kuvaa saivat viidestä tuomarista vähintään neljältä kyllä-äänen. Kolme näistä kuvista oli kaikkien tuomarien mielestä hyviä. Yhteensä 15 kuvaa sai vähintään kolme kyllä-ääntä, täysin ilman puoltoääniä jäi 16 kuvaa, joten kuvasadon laatua voi sanoa vaihtelevaksi.

1. Battle of the Genres / Miika Kirjavainen
2. Ystävät / Jukka Alasaari
3. Chess and Checkmate / Sami Kontto
4. Cowboy / Matti Reinikka
5. Inkan aarretta metsästämässä / Jukka-Pekka Leinonen
6. Ticket to Siperia / Kari Jussila
7. Kuningaspeli / Eva-Maria Söderholm

Kännykkäkuvasarja

Kännykkäkuvasarjaan tuli yksitoista kuvaa, joista finaaliin valittiin ne viisi, jotka saivat tuomareilta vähintään kolme puoltoääntä. Seula ei siis ollut aivan yhtä tiukka kuin pääsarjassa.

1. Tuplat / Jyrki Heikkilä
2. Riichi / Jyrki Heikkilä
3. Hannibal ad portas / Ville Koli
4. I’m the Master of the Universe! / Susanna Winter
5. Tuhon partaalla / Kristian Pesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *