Kategoriat
Uutiset

Hornetin SM-kisat 15.10.2011

Hornet -pelin kansikuvaHornet-lautapelin 1-vuotisjuhlan kunniaksi Lautapelit.fi järjestää Hornetin SM-kilpailut, jossa parhaat Hornetin pelaajat palkitaan maineella, kunnialla ja peliaiheisilla palkinnoilla. Turnaus pelataan Lautapelit.fi-liikkeessä (Salomonkatu 5, Helsinki).

Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta vain 20 ensimmäistä mahtuu mukaan turnaukseen. Osallistuminen on maksutonta.

Turnauksessa pelataan kaksi kierrosta, alkukierros ja finaalikierros. Ensimmäisen kierroksen voittajat ja mahdollisesti toiseksi sijoittuneet (riippuen osallistujamäärästä) etenevät finaalipöytään, jossa ratkaistaan voittaja.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *