Kategoriat
Uutiset

Terra Evolutionin kansi julki

Mindwarrior Games julkaisee tämän vuoden Essenin messuilla Tomi Rantalan Terra Evolution -pelin. Rantala on aikaisemmin julkaissut pelin print’n’play-muodossa nimellä Evolution Earth: Cataclysm. Nimen lisäksi pelissä on muuttunut roimasti niin ulkoasu kuin pelattavuus.

Pelistä tulee näppärä, kompakti paketti. Hintaluokaksi kaavaillaan 20-25 euroa ja peli ilmestyy erikseen suomeksi, englanniksi ja saksaksi. Peli on pakankehittelypeli Dominionin tapaan, teemana vain on evoluutio ja maailman kehittäminen. Pelissä on lisäksi enemmän suoraa vuorovaikutusta ja hyökkäyksiä, mistään suorasta Dominion-uudelleenteemoituksesta ei ole kyse.

Lisätietoa kaipaavat voivat tutustua Evolution Earthin kotisivuihin, tutustua peliin BoardGameGeekissä tai lukaista arvostelun Lautapeliseuran foorumilta. Nämä kaikki siis koskevat Evolution Earthia, josta peliä on kehitetty ahkerasti ennen Mindwarriorin julkaisua.

Terra Evolutionin kansi

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Terra Evolutionin kansi julki”

Terra Evolutionilla on nyt myös oma sivu BGG:ssä, eli sieltä voi myös käydä katsomassa edistystä, lisäämme kuvia kesän myötä kun saamme kaikki nappulat kohdilleen. Myös ennakkovarauksia voi tehdä mikäli on Esseniin tulossa, ohjeita myös tästä Geekissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *