Kategoriat
Videot ja podcastit

Menolippu: Pohjoismaat -videoesittely

Tuomo Pekkanen esittelee tällä kertaa suositun Menolippu-sarjan muunnelman Menolippu: Pohjoismaat. Alle kahdeksanminuuttinen video tiivistää tämän jouluisen junapelin hyvin, etenkin jos muut Menolippu-pelit ovat tuttuja — ja vaikka Menolippu-pelit olisivatkin vieraita, homman juju tulee kyllä tästä esittelystä tutuksi.

Valitettavasti pelin suomenkielinen painos on loppuunmyyty. Alun perin peli ilmestyi vuonna 2007 vain Pohjoismaissa, kiitoksena näiden maiden innokkaille Menolippu-faneille, mutta suuren kysynnän vuoksi pelistä ilmestyi myös englanninkielinen laitos elokuussa 2008. Tätä kansainvälistä laitosta löytyy vielä melko helposti.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *