Kategoriat
Uutiset

Colt Express suomeksi

Lautapelit.fi on julkaissut suomeksi Colt Expressin, hauskan junanryöstöpelin, jossa pelaajien rosvot liikkuvat junassa ja yrittävät ryöstää matkustajien rahat ja kaivosyhtiön palkkarahat. Hyvät suunnitelmat eivät vain aina riitä, kun muut pelaajat sotkevat niitä minkä ehtivät.

Colt Expressin kansiLautapelit.fi on julkaissut suomeksi Colt Expressin, joka oli yksi vuoden 2014 Essenin messujen hittipeleistä. Pelin aiheena on klassinen western-junaryöstö. Pelaajat ovat rosvoja, jotka yrittävät ryöstää kaivosyhtiön palkkarahat ja junamatkustajien ylimääräisen varallisuuden. Rosvot ovat kilpasilla keskenään, suurimman ryöstösaaliin kerännyt voittaa.

Pelin erikoisuutena on pahvisista junanvaunuista koostuva 3d-juna. Olisihan pelin voinut toteuttaa ihan pelilaudallakin, mutta juna on kyllä hieno ja sopii kevythenkiseen peliin kuin kuudestilaukeava pankkirosvon kouraan.

Colt Expressin jujuna on toimintojen ohjelmointi etukäteen. Kierroksen toiminnot (“liiku”, “ammu”, “ryöstä”) pelataan pakaksi, ja toteutetaan sitten yksi kerrallaan. Yllättävät käänteet saattavat sotkea hyvin tehdyt suunnitelmat.

Peli on jo saatavilla. Ikäsuositus on 10+, pelaajia mahtuu mukaan 2–6, peli kestää noin puoli tuntia ja maksaa 35 €.

Colt Express

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *