Kategoriat
Uutiset

Ehdota kortteja Nationsiin

Nationsin kansiLautapelit.fi julkaisee lähitulevaisuudessa Nations-lautapelin, jossa pääsee johtamaan sivilisaatioita edistykseen aikakaudella esihistoriallisesta ajasta ensimmäiseen maailmansotaan.

Nyt peliin kaivataan lisää kortti-ideoita: joko itse peliin tai käytettäväksi promokortteina. Ehdotuksia voi käydä lisäämässä listalle BoardGameGeekissä. Nykyinen korttilista löytyy pelin BGG-sivulta, siitä voi käydä katsomassa ideoita ja välttelemässä valmiiksi mukana olevia kortteja.

Kaikki osallistujat pääsevät mukaan arvontaan, josta kolmelle onnekkaalle arvotaan peli. Myös kaikki ne, joiden ehdotus pääsee varsinaiseksi kortiksi, voittaa pelipalkinnon.

Kilpailuaika päättyy 16.4., joten kannattaa toimia ripeästi.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *