Kategoriat
Uutiset

Roll D6:n Lautapelilauantai 3 31.3.2012

RollD6 järjestää lauantaina 31.3.2012 kolmannen Lautapelilauantainsa. Ohjelmassa edelleen rentoa lautapelailua pelattavien prototyyppipelien parissa. Paikalla pelataan Roll D6:n tuotannossa olevia pelejä, mutta tilaa on myös muiden suomalaisten pelikehittäjien peleille. Ota pelisi mukaan ja tule pelailemaan, tai muuten vaan keskustelemaan pelikehityksestä.

Tapahtuma pidetään Nopat & Taktiikka ry:n kerhohuoneella Helsingissä (Nahkahousuntie 5). Tilaisuus on ilmainen ja tarjolla on karkkia ja limsaa.

Tapahtumassa on testattavana muun muassa Antti Lehmusjärven Veli veljeä vastaan, blokkisotapeli Suomen sisällissodasta. Peliä on kehitetty jo pitkään ja kehuttu, joten tarjolla on varmasti mielenkiintoinen pelikokemus sotapelien ystäville. Myös muuta kuin sotapelejä on tarjolla.

Lisätietoja tapahtumasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *