Kategoriat
Uutiset

Tee Menolippu-kartta, voita 10 000 dollaria

Days of Wonder järjestää kilpailun, jossa parhaan Menolippu-kartan suunnittelija palkitaan 10 000 dollarilla. Kilpailuvoittaja julkaistaan syksyllä ilmestyvässä Menolippu-karttapaketissa.

Menolippu-ukkoOsallistu kilpailuun lähettämällä tiedot kartastasi Days of Wonderille 15.4.2011 mennessä. Jos kartta halutaan tarkempaan pelitestiin, siitä ilmoitetaan tekijälle sähköpostilla, jonka jälkeen pitää toimittaa kaksi pelikelpoista kappaletta karttaa kahden viikon sisällä.

Voittaja saa 10 000 dollaria, karttansa Days of Wonderin karttapakettiin ja 12 kappaletta karttasettiä. Muut julkaisemisen arvoisiksi katsottavat kartat palkitaan 1 000 dollarin rahapalkinnolla.

Kilpailuun saa osallistua vain yhdellä kartalla. On parempi, jos kartta ei tarvitse uusia sääntöjä tai komponentteja. Alkuvaiheessa kaivataan vain tiivistä sanallista kuvausta ja kun kilpailuun osallistuu luultavasti runsaasti innokkaita yrittäjiä, kannattaa kartan kuvailemiseen kiinnittää aivan erityistä huomiota, sillä jatkoon pääsevät kartat valitaan kuvaustekstin perusteella (kuvakin on vapaaehtoinen, ja mieluummin ilman kuvaa kuin huonolla kuvalla). Osallistujien on oltava 18-vuotiaita.

Lisätietoja saa Days of Wonderin kilpailusivulta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *