Kategoriat
Uutiset

Menolipun SM-kisat 2011

Menolipun SM-kisat vuosimallia 2011 järjestetään Turussa sunnuntaina 6.3.2011 JunaCon-pelitapahtuman yhteydessä Turun rautatieasemalla. Turnaus alkaa klo 11, osallistumisaika alkaa 10.30. Mukaan mahtuu korkeintaan 32 pelaajaa.

Turnauksessa pelataan pudotuspeliä, jossa heikoimmin menestyneet putoavat pois. Kaikki osallistujat pelaavat kuitenkin vähintään kaksi peliä. Yhteensä kierroksia on kolme tai neljä. Pelattavat pelit selviävät helmikuun aikana.

JunaConin sisäänpääsy on 5 euroa, Suomen lautapeliseuran tai Tyrmän jäseniltä 4 euroa. Palkintoina on lautapelejä ja lautapelitarvikkeita — ja tietysti SM-titteli! Turnausta VR, Lautapelit.fi ja Mayday Games.

Viime vuonna turnauksen voitti Tommi Lantta.

Lisätietoja Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *