Kategoriat
Uutiset

Roll D6:n Lautapelilauantait jatkuvat syksyllä

Lautapelilauantai on Roll D6:n maksuton pelitapahtuma, jossa keskitytään pelaamiseen rennossa tunnelmassa.

Tapahtumassa pelataan pääasiassa lauta- ja korttipelejä. Käytössä on Roll D6:n pelikirjaston kaikki pelit. Pelaajat pääsevät myös testaamaan Roll D6:n tuotannossa olevia prototyyppejä. Myös pelikehittäjät ovat tervetulleita esittelemään omia prototyyppejään.

Lautapelilauantaissa pääset kurkistamaan myös vielä julkaisemattomien pelien maailmaan ja tutustumaan myös pelikehitysyhtiön ihmisiin.

Tarjolla on myös pientä naposteltavaa, kahvia ja pullaa.

Syyskauden lautapelilauantait järjestetään:

  • Lautapelilauantai #5 –  la 22.9.2012 klo 12–18
  • Lautapelilauantai #6 –  la 13.10.2012 klo 12–18
  • Lautapelilauantai #7 –  la 10.11.2012 klo 12–18
  • Lautapelilauantai #8 –  la 8.12.2012 klo 12–18

Pidempiäkin pelejä on mahdollista pelata, jos ilmoittaa etukäteen, että haluaa aloittaa aikaisemmin tai pelata myöhempään.

Lue lisää: www.lautapelilauantai.fi

Ilmoittautumiset:  toimisto@rolld6.com

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *