Kategoriat
Uutiset

Tuonela avasi liikkeen Oulussa

Tuonela Productions on avannut nettikaupan lisäksi myymälän Oulussa. Kauppa sijaitsee Tuonelan uuden toimiston yhteydessä osoitteessa Asemakatu 25. Liikkeessä myydään verkkokaupan tapaan sekä Tuonelan omia pelejä että yhteistyökumppanien julkaisuja. Hyllystä löytyykin näin Spiel-messujen jälkeen paljon mielenkiintoista harvinaisuutta, muun muassa The BoardGameGeek Game. Perusjuttuja Tuonelan kaupasta ei siis kannata hakea, mutta valikoimista löytyy yhtä jos toista, mitä muualta Suomesta ei saa.

Tuonela Storen julkisivu. Kuva: Tuonela Productions
Tuonela Storen julkisivu. Kuva: Tuonela Productions

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *