Kategoriat
Uutiset

JyCon 2010 26.-28.3.

Jyväskylässä järjestetään JyCon-pelitapahtuma 26.-28.3.2010. Pelipaikka on Kortepohjan ylioppilaskylässä E-talon kerhohuoneella. Pelit alkavat perjantaina klo 17 ja päättyvät sunnuntaina klo 18. Pääsymaksu on Suomen lautapeliseuran ja Jyväskylän lautapeliseuran jäseniltä 3 euroa, muilta 5 euroa.

Pelipaikalla on runsaasti pelitilaa ja keittiö. Tarjolla on erillistä majoitustilaa, jossa tarvitsee oman makuualustan ja makuupussin.

Pelitoiveita voi esittää Vimpelissä. Lisätietoja, kuten saapumisohjeita, löytyy Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “JyCon 2010 26.-28.3.”

Voihan video, nämä mittelöt jäävät tänä vuonna välistä :( Viime vuonna oli niin hauskaa, joten mieluusti olisi taas paikalle putkahtanut. Ensi vuonna sitten otetaan vahinko takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *