Kategoriat
Uutiset

Lautapelisuomi-podcast #23 ilmestyi

Pitkään tauolla ollut Lautapelisuomi-podcast tekee paluuta. Antti Koskinen aktivoitui nauhoittamaan uuden jakson (jo 23. jakso) ja julkaisi sen eilen. Aiheina ovat Jycon-pelitapahtuma (josta uutisoidaan täälläkin ihan kohta), lautapelaamisen SM-turnaus ja Competon uutuuspelit.

Lisäksi puhutaan paljon hyvää asiaa Lautapelioppaasta — kiitos vain, Antti! Ääneen pääsee Antin lisäksi toinen Lautapelioppaan toimittaja, kun studioon on kutsuttu Hannu Sinisalo.

Lisäksi jaksossa on kilpailu, josta voi voittaa jonkun Competon julkaiseman pelin.

Noin 40-minuuttinen jakso löytyy Boardgaming Finlandista: Lautapelisuomi podcast — Jakso 23.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

4 vastausta aiheeseen “Lautapelisuomi-podcast #23 ilmestyi”

Juu, lisää vain näitäkin videoiden ja tekstiarvosteluiden lisäksi. Podcasteissa on se oma “juttunsa”. Ja bongasinpahan itsenikin tuolta *whee* ;)

Taas asiallinen podcast-osa. Näitä kuunnellen pysyin ulkomailla asustaessani hyvin perillä Suomen lautapelimaailman tapahtumista 2008-2009. Haastattelujen kautta alan tekijöitä pääsee jotenkin lähemmäksi – tässä on sellaista journalismin kaikua, joka tuo koko suomalaiselle lautapelialalle uskottavuutta ja ammattimaisuutta. Ei muuta kun toivon, että näitä kuullaan tulevaisuudessa lisää.

Kiitos palautteesta ja yritän (-mme) tuoda näitä podcastejakin säännöllisesti kuultavaksi.

Podcastin voi muuten tilata iTunesista itselleen kuunneltavaksi, jollet ole niin jo tehnyt ja arvostelutkin olisivat oikein mukavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.