Kategoriat
Uutiset

Lautapelisuomi-podcast #23 ilmestyi

Pitkään tauolla ollut Lautapelisuomi-podcast tekee paluuta. Antti Koskinen aktivoitui nauhoittamaan uuden jakson (jo 23. jakso) ja julkaisi sen eilen. Aiheina ovat Jycon-pelitapahtuma (josta uutisoidaan täälläkin ihan kohta), lautapelaamisen SM-turnaus ja Competon uutuuspelit.

Lisäksi puhutaan paljon hyvää asiaa Lautapelioppaasta — kiitos vain, Antti! Ääneen pääsee Antin lisäksi toinen Lautapelioppaan toimittaja, kun studioon on kutsuttu Hannu Sinisalo.

Lisäksi jaksossa on kilpailu, josta voi voittaa jonkun Competon julkaiseman pelin.

Noin 40-minuuttinen jakso löytyy Boardgaming Finlandista: Lautapelisuomi podcast — Jakso 23.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

4 vastausta aiheeseen “Lautapelisuomi-podcast #23 ilmestyi”

Juu, lisää vain näitäkin videoiden ja tekstiarvosteluiden lisäksi. Podcasteissa on se oma “juttunsa”. Ja bongasinpahan itsenikin tuolta *whee* ;)

Taas asiallinen podcast-osa. Näitä kuunnellen pysyin ulkomailla asustaessani hyvin perillä Suomen lautapelimaailman tapahtumista 2008-2009. Haastattelujen kautta alan tekijöitä pääsee jotenkin lähemmäksi – tässä on sellaista journalismin kaikua, joka tuo koko suomalaiselle lautapelialalle uskottavuutta ja ammattimaisuutta. Ei muuta kun toivon, että näitä kuullaan tulevaisuudessa lisää.

Kiitos palautteesta ja yritän (-mme) tuoda näitä podcastejakin säännöllisesti kuultavaksi.

Podcastin voi muuten tilata iTunesista itselleen kuunneltavaksi, jollet ole niin jo tehnyt ja arvostelutkin olisivat oikein mukavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *