Kategoriat
Videot ja podcastit

Agricola-esittelyvideo

Tuomo Pekkasen marraskuun video käsittelee maanviljelystä, kun esittelyvuorossa on Agricola. Reilu kuusi minuuttia kestävä video kertoo, miksi Agricola on vuodesta toiseen suosituimpien lautapelien joukossa. Tässä ajassa ei kovin yksityiskohtaisesti pelin kulkua selitetä, mutta videosta käy ilmi tiiviissä muodossa, mistä pelissä on kyse.

Agricolaa on varsin mukavasti saatavilla, koska kyseessä on peliharrastajapeliksi hyvin menestynyt tapaus, mutta pelialan erikoisliikkeistä sitä täytyy etsiä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *