Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonnea kaikilla lisäosilla

Heinäkuun tajuttomien helteiden kunniaksi Tuomo päätti testata Carcassonnen kaikilla lisäosilla – no, katapulttia lukuunottamatta. Lopputulos oli kenties yllättävänkin toimiva…

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

6 vastausta aiheeseen “Carcassonnea kaikilla lisäosilla”

Hei saisko ton Lisärien huonousjärjestyslistauksen hieman selkeämpänä tai kirjallisessa muodossa. Ei saa mitään selvää. Suurentaessa vain puuroutuu

Vastaavan, miinus pari-kolme lisäriä, iltapelin vuoksi myöhästyin ”hieman” Finnconista pari viikkoa takaperin… Ja allekirjoitan joidenkin lisärien vaativan vähintään kolme pelaajaa. Meitä onneksi olikin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *