Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Pedot ja paimenet -videoesittely

Tuomon kesäkuun videon aiheena on tuorein Carcassonne-lisäosa, Pedot ja paimenet. Jo yhdeksäs lisäosa Carcassonneen tuo peliin muutaman uuden ominaisuuden, jotka Tuomo tällä alle viisiminuuttisella videolla esittelee.

Katso myös: Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittelyKirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittelyLohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittelyKreivi ja kuningas -lisäosan esittelyKärryt ja kartanot -lisäosan esittelyBasaarit ja bastionit -lisäosan esittelyTorni-lisäosan esittely.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *