Kategoriat
Videot ja podcastit

Heckmeck-videoesittely

Tuomo Pekkasen kuukauden video on esittely Reiner Knizian Heckmeck-noppapelistä, joka tunnetaan myös nimillä Pickomino ja Heck Meck am Bratwurmeck. Peli on pieni ja videokin lyhyt, vain noin neljä minuuttia. Pelin juju selviää videolta siis nopeasti. Heckmeck onkin hyvin yksinkertainen peli, jossa pelaajat yrittävät saada grillistä mahdollisimman maukkaan matosaaliin – mutta annetaan Tuomon kertoa loput:

Lautapelit.fi on julkaissut pelin suomeksi, joten sitä löytää vähintään alan liikkeistä, mahdollisesti jopa marketeista, ja vieläpä edullisesti.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *