Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi-uutuus: Madeira

Madeiran kansiLautapelit.fi julkaisee kevään 2012 aikana pohjoismaisen laitoksen uutuuspelistä Santa Cruz. Pelille on kuitenkin päätetty antaa uusi nimi ja Mallorcasta saadun hyvän palautteen myötä peli on saanut toisen lomasaaren nimen: pelistä on tullut Suomessa Madeira.

Madeira on Marcel-André Casasola Merklen (Attika) suunnittelema, Michael Menzelin kuvittama ja alunperin Hans im Glückin julkaisema. Pelin ikäsuositus on 8+ ja kesto noin 45 minuuttia, joten luvassa on Spiel des Jahres -palkintoa tavoittelemaan tehty fiksu perhepeli.

Pelissä löytöretkeillään saarella, asuttaen sitä rannikolta sisämaahan ja tulivuorelle asti. Tulivuori voi purkautua ja tuhota osan rakennuksista, jolloin pääsee rakentelemaan uudestaan.

Peli ilmestyy kevään 2012 aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *