Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Kohtuus

Juha T. Hakalan oivallinen Kohtuuden kirja herätti pohdiskelemaan kohtuutta lautapeliharrastuksessa. Harrastatko kohtuudella vai kohtuuttomasti?

Tällä kertaa haluan puhua kohtuudesta. Idea tähän videoon tuli Juha T. Hakalan Kohtuuden kirjasta, jonka juuri luin (erinomainen kirja, kannattaa lukea). Omassa lautapeliharrastuksessani on ainakin kohtia, joissa voisi olla kohtuullisempi – mutta toki on tilaa myös kohtuuttomuudelle.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

4 vastausta aiheeseen “Lautapelituubi: Kohtuus”

Moi, hyvä aihe kyllä herättää keskustelua! milloin harrastus muuttuu materian haalimiseen, milloin tärkeämpää on omistaa kuin pelata… Onko onnistunut tuo kokoelman kaventaminen? ;)

vielä sen verran että tässä harrastuksessa helposti yhdistyy piinaavasti intohimo itse pelaamiseen, kuin keräily-aspketi (mikä on ihmisluonnolle kovin alkukantainen ja voimakas)…

On kyllä onnistunut, tuon videon julkaisun jälkeen en ole ostanut yhtään peliä, mutta kokoelmasta on karissut 95 nimikettä (osa lisäosia, ei kaikki uusia pelejä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.