Kategoriat
Videot ja podcastit

Mondo-esittelyvideo

Tuomo Pekkasen lautapelivideoiden tuorein tapaus on Mondo, Michael Schachtin maailmanrakennuspeli, jossa kellon käydessä pitää rakentaa mahdollisimman mainio maailma. Viisi minuuttia pitkä video kestää hieman vähemmän kuin yksi erä Mondoa, mutta niin vain Tuomo selittää tässä ajassa varsin pätevästi sen, mistä Mondossa on kyse. Olkaa hyvä!

Mondo on uusi Lautapelit.fi:n julkaisu, jota löytyy kaupoista varsin kattavasti, mikäli tämän hauskan ja vauhdikkaan pelin haluat pelikokoelmiisi liittää.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *