Kategoriat
Uutiset

Minion Gamesin uutuuksia

Minion Gamesin logoMinion Games on julkaissut hiljattain neljä uutta peliä, jotka ovat saatavilla Essenin pelimessuilla tässä kuussa.

Grave Business on zombiepeli, jossa pelataan zombieita hautausmaalle kaivuuhommiin etsimään aarteita ja ruumiinosia käytettäväksi uusien zombieiden tekemiseen. Fiksuimmat zombiet työhön laittanut pelaaja pääsee poimimaan aarteita ensin ja toisten pelaajien zombieiden ja laboratorioiden kimppuun voi käydä. Eniten aarteita ja ruumiinosia kerännyt voittaa. Peli on kevyttä hupia suositulla zombieteemalla ja toimii myös vähemmän pelejä harrastaneiden kanssa.

Five Fingered Severance pistää pelaajat töihin viimeiseksi päiväksi suljettavaan kauppaan. Kaupassa voi palvella asiakkaita tai sitten hankkia vähän työttömyysetuja ryöstämällä kaupasta tavaraa minkä ehtii. Pisteitä saa varkauksista ja laiskottelusta, mutta jos jää kiinni vääryyksistä, pomo alkaa painostamaan ja antaa lopulta potkut. Kaikkihan saavat potkut, mutta pisimpään potkuja vältellyt ehtii ryöstämään muita enemmän.

Nitro Dice on kilpa-ajopeli, jossa radalla kaahaillaan kymmensivuisilla nopilla. Nopan silmäluku kertoo suoraan auton nopeuden. Peliä pelataan korteilla, joita pelaajien on käytettävä pysyäkseen radalla. Menestys vaatii siis tarkkaa korttikäden hallintaa ja hyvää suunnittelua. Toisia pelaajia pääsee kiusaamaan esteillä, joita radalle voi halutessaan pudotella.

Nile Deluxor on uusi laitos pari vuotta sitten ilmestyneestä Nile-pelistä. Pelistä on Lautapelioppaassa arvostelu ja sitä voin suositella lämpimästi kaikille kevyttä ja viihdyttävää korttipeliä kaipaaville.

Essenin jälkeen ilmestyvät myös työläistenasettelupeli Kingdom of Solomon, seikkailupeli Venture Forth ja atomipommiaiheinen työläistenasettelu-tehokkuusviritys The Manhattan Project.

Toistaiseksi Minion Gamesin pelejä ei taida Suomesta saada, mutta mikäli pelit kiinnostavat, niitä voi tilata suoraan Minion Gamesin nettisivuilta tai kysellä lähimmästä pelikaupasta. Minion Gamesin löytää myös Essenin messuilta.

(Reiluuden nimissä todettakoon, että Minion Games osti mainostilaa Lautapelioppaasta, jonka seurauksena lupasin kirjoittaa tämän uutisjutun.)

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *