Kategoriat
Videot ja podcastit

Niagara-esittelyvideo

Törmäsin sattumalta Tuomo Pekkasen hienoon Niagara-videoon. Tuomo antoi ystävällisesti luvan julkaista videon myös Lautapelioppaassa, joten olkaa hyvä:

Videon tyyli on mukavasti erilainen verrattuna Lautapelinurkka-videoihin. Hauska juttu, että muutkin tekevät peliesittelyjä videomuodossa. Toivottavasti Tuomo julkaisee lisää näitä videoita, sen verran vakuuttavaa jälki jo näin ensimmäisen videon kohdalla on.

Muoks: merkkasinkin tämän jälkikäteen Tuomon kirjoittamaksi, niin kaikki Tuomon videot näkee näppärästi yhdestä paikasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

3 vastausta aiheeseen “Niagara-esittelyvideo”

Erinomaisen hyvältä näyttää ja kuulostaa!

Esiteltäviä pelejä riittää vaikka useammallekin videoarvioijalle ja toivon, että meitä todella tulee “alalle” lisää. :)

Kiitos, katotaan miten tässä “oman toimen ohessa” noita saa tehtyä :) Jaan mielelläni tännekin kaikki tulevatkin tuotokseni jos ne vain tänne kelpaavat!

Tulipa katsottua kerralla kaikki Tuomon videot ja nämähän on ihan mahtavia :) Lisää, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *