Kategoriat
Uutiset

Tarotista texas hold’emiin -tarjous

Tarotista texas hold'emiin (Mikko Saari)Tarotista texas hold’emiin on korttipelikirjojen ykkönen, luonnollisesti, mutta valitettavasti pahan hintainen. Vaikka kirja onkin tietääkseni ainoa korttipelien historiaa ja tarot-korttipelejä laajasti suomeksi esittelevä teos, lähes 60 euron hinta on pysäyttävä.

Nyt olisi kuitenkin tarjolla tilaisuus saada kirja omakseen tuntuvasti edullisemmin. Saan erän kirjoja edullisemmin ja voin myydä niitä 25 eurolla (plus postikulut). Postikuluineenkin hinta on noin puolet siitä, mitä kirja tavallisesti maksaa

Koska halpa hinta edellyttää, että tilaan itse kirjoja ison nipun, tilaus ei toteudu, ennen kuin saan tarpeeksi kiinnostuneita ostajia. Jos olet kiinnostunut huippuluokan korttipelikirjasta edullisempaan hintaan, jätä kommentti tai lähetä sähköpostia. Sitovia tilauksia ei vielä kysellä, mutta älkää nyt huviksennekaan huudelko.

Laitetaan vielä bonustarjous: jos tilaat kolme kirjaa, saat neljännen kaupan päälle. Bonuksen edellytyksenä on, että kirjat toimitetaan samaan osoitteeseen, eli voin lähettää ne yhtenä pakettina. Kimppatilauksen paikka?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Tarotista texas hold’emiin -tarjous”

Moi! Olisin noin 90%:n varmuudella halukas ostamaan Tarotista texas hold’emiin kirjan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *