Kategoriat
Videot ja podcastit

Star Wars: X-Wing Miniature Game -esittelyvideo

Tuomo Pekkasen tammikuun videon aiheena on vuoden 2012 suurimpia yllätyksiä, suomeksi julkaistu Star Wars: X-Wing Miniature Game. Ensimmäisen maailmansodan lentokonetaisteluita kuvaavasta Wings of War -pelistä edelleen kehitelty Tähtien sota -aiheinen miniatyyripeli on hieno peli, jossa on kuitenkin omat puutteensa.

Pelikon suomeksi julkaisemaa peliä löytää marketeista varsin vaivattomasti. Katso myös videot peliin ilmestyneistä lisäaluksista.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *