Kategoriat
Videot ja podcastit

Tichu-esittelyvideo

Tuomo Pekkanen jatkaa korttipelien käsittelemistä. Tällä kertaa vuoron saa klassikko Tichu. Suosittu korttipeli nauttii kestosuosiota, mutta mikä pelissä on niin hyvää? Tuomon noin seitsemän minuuttia kestävä video pureutuu tämän kiipeämispelin syvimpään olemukseen:

Tichua ei ole julkaistu suomeksi, mutta peliä löytää suhtkoht helposti alan erikoisliikkeistä. Koska kyseessä on pieni korttipeli, jossa on pari pakkaa kortteja, hintakaan ei päätä huimaa. Jos peliporukasta löytyy kolme innokasta pelikaveria, Tichu on erinomainen sijoitus, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

4 vastausta aiheeseen “Tichu-esittelyvideo”

Hyvä video jälleen!

Ei muuta kuin vakipari mukaan ja tuleviin (ajankohta ei vielä tiedossa mutta tänä vuonna kuitenkin) SM-skaboihin mittaamaan taitotasoa! ;)

Hyvä ja opettavainen video. Tosin, eikö Grand Tichu pidä huutaa 8. eikä 9. kortin jälkeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *