Kategoriat
Videot ja podcastit

War of the Ring -videoesittely

Sormusten sodan taisteluja pääsee kokemaan monessa lautapelissä. Niistä suosituin on War of the Ring, jossa tavoite on tuttu: Frodon on toimitettava Sormusten Sormus Tuomiovuoren liekkeihin, sillä välin kun Sauron yrittää orjuuttaa koko Keski-Maan. Onko suosittu myös hyvä? Se selviää tästä Tuomo Pekkasen tekemästä noin kymmenminuuttisesta videosta.

Mikäli mielenkiinto heräsi, peliä voi hakea lautapelikaupoista. Pelin saatavuus näyttäisi olevan hivenen heikkoa tällä hetkellä, mutta näin suosittuun peliin on varmasti luvassa lisäpainoksia ja käytettyjä kappaleita näyttäisi olevan liikkeellä jonkin verran.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “War of the Ring -videoesittely”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *