Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n joulukalenteri 2010

Lautapelit.fi tarjoaa taas tuttuun tapaan joulukalenterin. Jouluun asti joka päivä aukeaa uusi tarjouskoodi, jolla saa päivän joulukalenteritarjouksen. Tänään koodilla JK1 on tarjolla nippu Amigon korttipelejä: Bello Colori, Bon Appetit, Crash Pilot, Pas de Duck ja Solo Bambino (pelit Lautapelit.fi:n nettikaupassa).

Huomenna 2.12. tarjouskoodi on JK2, perjantaina JK3 ja niin edelleen. Tarjoukset ovat voimassa vain kyseisenä päivänä, joten päivän koodi kannattaa käydä tarkistamassa joka päivä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Lautapelit.fi:n joulukalenteri 2010”

Meni eilisen tarjouspeli sivu suun, eli tarkistiko kukaan mikä oli JK7-tarjous?

Olisikohan ollut Power Lunch tai sitten TransEuropa ja Cartagena?

Lienee ollut jälkimmäiset, koska Power Lunchin muistan nähneeni itsekin aiempina päivinä. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *