Kategoriat
Uutiset

Carcassonne-keramiikkaa

Carcassonne-tuikkukynttilät. Kuva: Lautapelit.fi
Carcassonne-tuikkukynttilät. Kuva: Lautapelit.fi

Turhaa hömppää vai elintärkeitä joka pelaajan tarvikkeita? Päättäkää itse, mutta jotain viehättävää Lautapelit.fi:n uusissa Carcassonne-aiheisissa keramiikkatuotteissa on. Valikoimista löytyy kahvimuki, kulho, lautanen, liitutaulu ja tuikkukynttilä. Kirkkaan värisiä tuotteita koristavat pienet meeplet.

Tuikkukynttilät lähtevät vitosella, muiden tuotteiden hinnat ovat 15-25 euroa. Valitettavasti verkkokaupasta saa vain tuikkuja, muita tuotteita ei postiteta rikkoutumisvaaran vuoksi, eli tuotteita haluavien on poikettava Helsingin liikkeessä.

Tuotteita voi kuitenkin ihmetellä netissä, vaikka niitä ei saakaan tilattua. Keramiikkatuotteet verkkokaupan sivuilla.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Carcassonne-keramiikkaa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *