Kategoriat
Uutiset

Golden Geek -voittajat 2009

Golden Geek -palkinnon logoBoardGameGeekin käyttäjien valitsemat Golden Geek -palkinnot on jaettu vuodelle 2009. Palkintojenjako tapahtui BGG.con-tapahtumassa Dallasissa. Palkinnoissa oli useita eri kategorioita, joten useita palkinnon arvoisia pelejä pääsi esille. Koko vuoden parhaaksi peliksi valittiin sentään se tuttu juttu:

Dominionin voitto ei yllätä ketään, eikä Le Havrekaan ole suuri yllättäjä peliharrastajien pelien listalla. Space Hulkin suosio on myös selvä juttu, pelin meriiteistä voidaan sitten olla mitä mieltä tahansa. Sorry! Sliders on yllättävään suosioon noussut valtavirtapeli, joka on Sorry!:n eli jenkkien Kimblen nimellä ratsastava neppailupeli.

Dune Express on Dune-pelin pikaversio. Hasbro on viimeisen parin vuoden aikana pukannut markkinoille Express-noppaversioita tunnetuista peleistä ja lautapeliharrastajat ovat laajentaneet ideaa: Geekistä löytyy Dune Expressin lisäksi Agricola Express, Twilight Imperium Express, Age of Steam Express ja Spy Express.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *