Kategoriat
Uutiset

Codenames-kilpailujen voittajat

Lautapelioppaan Codenames-kilpailuihin tuli mukavasti vastauksia. Osallistujien kesken arvottiin neljä suomenkielistä Codenamesia. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Podcastin Codenames-kisaan tuli 52 vastausta. Palkinnon voitti Juha Martikainen Espoosta. Videossa julkaistuun kisaan tuli yksi vastaus enemmän (ja runsaasti erinomaisia ehdotuksia videoiden aiheiksi, kiitos siitä). Tästä joukosta voittajaksi arvottiin Joonas Lahtiharju niinikään Espoosta.

Lautapelioppaassa julkaistuun kilpailuun tuli 187 vastausta, joskaan aivan kaikki eivät olleet viitsineet lukea sääntöjä kokonaan, joten osa vastauksista jouduttiin hylkäämään. Osallistujien kesken arvottiin kaksi kappaletta pelejä, joista toisen voitti Veronica Hampus Turusta ja toisen Riikka Karhila Jokelasta.

Lautapelioppaan kisassa piti keksiä vihje. Sanavalikoima ja jakauma joukkueittain oli täysin sattumanvarainen, mutta sopi hyvin kisa-aikaan sattuneeseen pääsiäiseen. Vihjeissä näkyi hyvin paljon uskonnollisia teemoja: Jeesusta ehdotettiin 14 kertaa, Jumalaa kuudesti, kristinuskoa viisi kertaa, Pyhää Pietaria samoin viidesti ja uskontoa yhdeksän kertaa.

No, vastineeksi jalkapalloa ehdotettiin viidessä vastauksessa ja tietotekniikkaakin kolme kertaa.

Kiitoksia kaikille kilpailuihin osallistuneille. Voittajien tiedot on välitetty Enigmalle ja voittajille on lisäksi ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *