Kategoriat
Uutiset

Competo julkaisee Co-Mixin

Tarinankerrontapeli Co-Mix ilmestyy kauppoihin helmikuussa 2015 Competon julkaisemana. Valitse sadoista sarjakuvaruuduista yhdeksän, asettele ne sivuksi ja kerro tarinasi. Paras tarina voittaa!

Co-Mixin kansiCompeto julkaisee suomeksi Lorenzo Silvan suunnitteleman ja italialaisen Horrible Gamesin alunperin julkaiseman Co-Mix-seurapelin.

Co-Mix on tarinankerrontapeli, jossa pelataan sarjakuvaruutuja kuvaavia kortteja pelilaudalle, jossa niistä muodostuu kuuden tai yhdeksän ruudun sivu. Sen jälkeen pitää kertoa muille pelaajille tarina kuvista. Kuvat ovat sen verran epämääräisiä, että samasta sivusta on mahdollista kertoa monenlaisia tarinoita.

Tarinat pisteytetään. Pisteytyksessä on ovela käänne, jossa tarkastellaan äänestäjien yksimielisyyttä. Äänestämällä massan mukana saa parhaat pisteet. Tämä varmistaa, että kannattaa äänestää rehellisesti parhaana pitämäänsä tarinaa (tai ehkäpä vielä ennemmin sitä, jota arvelee muiden pitävän parhaana) kuin taktikoida äänestyksessä. Co-Mix toiminee ihan seuraleikkinäkin ilman pisteenlaskua.

Co-Mix ilmestyy kauppoihin helmikuussa 2015.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *