Kategoriat
Uutiset

Bezzerwizzer-kilpailun tulokset

Bezzerwizzer-kilpailu on ohi ja voittajat arvottu.

Oikeat vastaukset: sininen orava oli tietysti KOP:n tunnus, Kiri Te Kanawa on Uudesta-Seelannista, Anna Puun oikea sukunimi on Puustjärvi, Xbox on Microsoftin tuote ja sananlaskun henkilö oli hyvä Tuomas.

Yhteensä vastauksia tuli 842, joista oikeita oli 595. Oikein vastanneiden kesken arvottiin kolme palkintoa. Voittajiksi arvottiin Kasperi Pastila, Samppa Haapio ja Teija Toivonen. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin yksi palkinto, jonka voitti Iraklis Grous (jolla oli myös oikeat vastaukset).

Jokainen voittaja saa Bezzerwizzer-pelin.

Onnittelut voittajille!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *