Kategoriat
Uutiset

Lautapelijuttu Huomenta Suomessa 21.12.2010

Lautapelit pääsivät taas vaihteeksi joulun alla telkkariin, kun pelisuunnittelija Touko Tahkokallio ja Marektoyn toimitusjohtaja Kristian Ahjopalo vierailivat tänään (21.12.) MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Touko Tahkokallio kertoo haastattelussa lautapelien kehitysprosessista. Kristian Ahjopalo puolestaan kuvailee Suomen pelimarkkinoiden muistuttavan paljon Saksan markkinoita. Suomalaisten pelimaku muistuttaa Pohjoismaista eniten saksalaista pelimakua.

Nuoret aikuiset ovat Ahjopalon mukaan vahvimmin kasvava pelaajaryhmä, Marektoyn pelit menevät hyvin kaupaksi yliopistokaupungeissa.

Kumpikaan haastatelluista ei ole millään tavalla huolissaan lautapelien tulevaisuudesta ja Ahjopalo heittää fiilispohjalta, että lautapelit myyvät paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Katso juttu MTV3 Katsomosta: Lautapeleillä menee lujaa – sosiaalisuus valttina.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Lautapelijuttu Huomenta Suomessa 21.12.2010”

Jaahas jaahas, vai oltiin jännittyneen oloisia. Kaikki sitten silmätarkkana seuraamaan Antin liikkeitä kameran edessä huomenaamuna! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *