Kategoriat
Uutiset

KinkkuCon Kuopiossa 6.-9.1.2011

Kuopiossa järjestetään perinteinen pelivuoden avaava Kinkkucon-pelitapahtuma 6.–9.1.2011. Tämän vuoden Kinkkucon on järjestyksessä jo kymmenes. Pelipaikkana toimii tuttu ja turvallinen kahvila Lukema. Loppiaisen ansiosta tapahtuma on nelipäiväinen, joten peliaikaa on varmasti riittävästi.

Kinkkuconissa on menneiden vuosien muisteluiden ja vuosijuhlatunnelman sijaan tarjolla paljon vapaata pelaamista ja arvontapalkintoja kävijöille. Protopelinurkka päästää suomalaiset pelisuunnittelijat esittämään omia pelejään. Sunnuntaina ohjelmassa on lasten peliaamu, jolloin perheen pienimmätkin voivat tulla pelaamaan.

Tapahtuman järjestävät Suomen lautapeliseura ja Itä-Suomen ylioppilaskunnan pelikerho Kärmes.

Lisätietoja Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *