Kategoriat
Uutiset

Microbadge ja muita uutuuksia

Lautapelioppaalla on vihdoin ja viimein oma microbadge BoardGameGeekissä. Tämä hanke on ollut pitkään työn alla, mutta nyt kun uusien microbadgejen hyväksymisprosessi taas toimii, järjestin asian heti. Nyt voitte osoittaa faniuttanne BoardGameGeekissä estoitta. Lautapeliopas-microbadge maksaa kahdeksan GeekGoldia.

Kaikilla ei tätä taikavaluuttaa ole, mutta voin rikkaana miehenä auttaa. Kymmenen ensimmäistä, jotka kommentoivat tätä uutista ja kertovat kommentissa geek-tunnuksensa, saavat minulta 8 GeekGoldia sillä ehdolla, että käyttävät ne Lautapeliopas-microbadgen ostamiseen. Olkaa hyvät.

Muissa uutisissa todettakoon uusi Tarjoukset-sivu, joka listaa Lautapelit.fi:n ja Fantasiapelien tarjouksessa olevat pelit. Lista päivittyy joka päivä. Fantasiapelien kohdalla lista näyttää olevan tällä hetkellä tyhjä, pitänee tutkia ja fiksata. Menetelmä on hitusen primitiivinen, joten ongelmia voi olla ja arvostan, jos viitsitte huomautella sähköpostilla, jos listan kanssa on ongelmia, itse en sitä ehdi tarkkailla.

Arvosteluiden perään on lisätty vähän numerodataa arvosteluista. Keskiarvot ja äänten määrät näkyivät aikaisemminkin tooltippinä arvostelutähtien kohdalla, mutta sitäpä varmaan harva huomasi. Lisäsin pelkkien numeroiden lisäksi graafisen esityksen äänten jakaumasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

25 vastausta aiheeseen “Microbadge ja muita uutuuksia”

Jee! Hieno badge! Aina täytyy ihmisillä pinssejä olla.

Kyllähän ilmainen badge kelpaa. Tunnukseni on geekissäkin villev.

On kyllä hieno.

Hieno badge tosiaan. Kyllä tuollainen pitää saada. Geek-tunnus: I-Sack.

Siis mikä? En tajuu edes miten BGG:ssä voi arvostella pelejä.

Luinpas vähän huolimattomasti tuon googlaamani ketjun. Se on ajalta ennen muutamaa isoa muutosta BGG:hen. Nykyäänhän sieltä “User information” -laatikosta pitää vielä klikata erikseen “Record information” -nappulaa, ennen kuin näkyviin tulee mm. mahdollisuus antaa numeerinen/verbaalinen arvio pelille.

BGG noin yleensä on kyllä turhan sotkuinen paikka käytettävyydeltään..

Noh, kai tuollainen sitten on ostettava, kun tarjolla on. Ei tarvitsee lahjoitella kultaa, omatkin riitti :-)

Samalla nimimerkillä löytyy BoardGameGeekistä kuin tässäkin kirjoitin.

Hienoa nuo molemmat päivitykset! Erityisesti Tarjoukset lisäys on tervetullut uudistus, koska tulee käytettyä jonkun verran aikaa lautapelitarjouksien etsimiseen. Hieno myös näin ‘pienyrittäjän’ kannalta, että kauppiaat voivat pyytää oman yrityksensä tarjouksien lisäämistä – mahtaakohan tuo onnistua myös Huuto.net kauppapalvelun käyttäjille?

Pitääpä perehtyä microbadgien maailmaan, ehkä tulee hommattua muitakin. Tarjoukset-sivu säästää kyllä selailua, hyvä uudistus. Geek: solsol

Kaikenlaiset isot ja pienet kauppiaat ovat tervetulleita tarjouslistalle. Ainoa vaatimus on, että tarjoukset löytyvät yhdeltä sivulta sellaisessa muodossa, että ne voi käydä ohjelmallisesti lukemassa. Lautapelit.fi:n sivuilta tämä kävi helposti, samoin Fantasiapeleistä, Fantsu tosin näemmä jo lopetti tarjoukset.

Nyt on vissiin jaettu rahat kaikille tähän asti ilmoittautuneille: villev, I-Sack, Orski, Teukku, solsol. Jos mokailin, eikä kultaa näy, ilmoita. Edelleen vähintään viisi onnekasta voi kuitata itselleen uudenkarhean Lautapeliopas-microbadgen.

Microbadget ovat siis niitä BoardGameGeekissä avatarin alla näkyviä pikkuikoneita. Lautapeliopas-microbadge on tällainen kaunotar: . Ikonin on piirtänyt oppaan hovikuvittaja Sampo Sikiö.

laitetaan sitten itellekkin sellainen microbadgetti nimimerkillä DrBoner. ja kiitti orski BGG:n ohjeesta, ei ite ole jaksanu ettiä tuota tietoa ku muutenkin se mesta hieman sekava :)

Suuret Kiitokset Mikolle lautapelien maailmaan perehdyttämisestä.

Tunnukseni: timou77

Tuen mieluusti hyvää sissimarkkinointia. Tunnus on sama kuin täällä.

jos badgeja on vielä jaossa niin kaali@bgg olisi kiitollinen yhdestä

Nyt on badgejen jako toistaiseksi jäissä, alkaa kassan pohja häämöttää uhkaavasti. Palataan asiaan kunhan pätäkkää kertyy taas tilille.

fantsussa on kait inventaario menossa että loppukuusta varmaan päivittyvät listat sielläkin päässä taasen. ja helmikuussa muistaakseni pitäisi alkaa hurjat alekampanjat =)

Vähän on ollut huonoja tarjouksia viimeaikoina — ainakin jos meikäläiseltä kysytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *