Kategoriat
Uutiset

Mind Sports Olympiad 2009

Elokuun 21.-31. päivä järjestetään Lontoossa 13. Mind Sports Olympiad -tapahtuma. Näiden olympialaisten ohjelmassa on laaja valikoima erilaisia lauta- ja korttipelejä. Listalta löytyy perinteisten shakin, gon ja backgammonin lisäksi muun muassa Diplomacy, Power Grid, mahjong, Genial, pikalukeminen, päässälasku ja niin edelleen — varsin mielenkiintoinen valikoima pelejä kaikin puolin.

Tapahtuman sivuilta löytyy valitettavan nihkeästi tietoa esimerkiksi siitä, millaisia määriä pelaajia tapahtumaan odotetaan. Jos Lontoossa sattuisin muuten olemaan noihin aikoihin, niin olisi kyllä mielenkiintoista osallistua. Tapahtuman mielenkiintoisin laji on viisinottelu Pentamind, jonka voittajan katsotaan olevan MSO:n ylin voittaja. Viisinottelu toimii siten, että jokaiselta pelaajalta lasketaan mukaan viisi parasta suoritusta eri taitotasoja edustavissa peleissä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *