Kategoriat
Uutiset

Mind Sports Olympiad 2009

Elokuun 21.-31. päivä järjestetään Lontoossa 13. Mind Sports Olympiad -tapahtuma. Näiden olympialaisten ohjelmassa on laaja valikoima erilaisia lauta- ja korttipelejä. Listalta löytyy perinteisten shakin, gon ja backgammonin lisäksi muun muassa Diplomacy, Power Grid, mahjong, Genial, pikalukeminen, päässälasku ja niin edelleen — varsin mielenkiintoinen valikoima pelejä kaikin puolin.

Tapahtuman sivuilta löytyy valitettavan nihkeästi tietoa esimerkiksi siitä, millaisia määriä pelaajia tapahtumaan odotetaan. Jos Lontoossa sattuisin muuten olemaan noihin aikoihin, niin olisi kyllä mielenkiintoista osallistua. Tapahtuman mielenkiintoisin laji on viisinottelu Pentamind, jonka voittajan katsotaan olevan MSO:n ylin voittaja. Viisinottelu toimii siten, että jokaiselta pelaajalta lasketaan mukaan viisi parasta suoritusta eri taitotasoja edustavissa peleissä.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.