Kategoriat
Uutiset

Osallistu vuosiäänestykseen

Lautapelioppaan vuosiäänestys 2012Lautapelioppaan vuosiäänestys on käynnistynyt kymmenettä kertaa. Jälleen kerran on aika äänestää viimeisen vuoden parhaita pelejä. Ehdolla ovat julkaisuvuodesta riippumatta kaikki pelit, ainoa ehto on, että olet pelannut kyseistä peliä vuoden sisällä (8/2011–9/2012).

Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan pelipalkintoja. Lautapelit.fi on lahjoittanut MadeiranTimelinen ja Colorpopin, Competo taas kaksi Paris Connectionia.

Äänestysaikaa on kaksi viikkoa, 23.9.2012 asti.

Äänestyslomake. Lisätietoja ja aikaisempien vuosien tulokset.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *